На базі Сарненської лікарні хочуть побудувати новий хірургічний корпус

11 Липня 2023, 09:14
Сарненська лікарня 298
Сарненська лікарня

За умови співфінансування Світового банку на території Сарненської центральної районної лікарні можуть розгорнути нове будівництво корпусу.

Про це повідомив голова Сарненської РВА Олександр Кохан.

Спільно з робочою групою Міністерства охорони здоров'я України, начальником департаменту цивільного захисту та охорони здоров'я населення Рівненської ОДА Олегом Вівсянником та Сарненським міським головою Русланом Серпеніновим, обговорили можливість реалізації проєкту будівництва нового хірургічного корпусу на території КНП «Сарненська ЦРЛ».

Одним із ключових етапів реалізації проєкту є визначення місця для будівництва нового хірургічного корпусу, адже тут повинна бути правильна логістика для побудови маршруту пацієнта.

З метою перевірки відповідності всім необхідним критеріям для реалізації цього проєкту посадовці оглянули приміщення та територію КНП «Сарненська ЦРЛ».

Наступним кроком буде розробка проектно-кошторисної документації.

Зазначимо, що підсилення медичної інфраструктури Сарненщини можливе в рамках нового спільного проєкту Міністерства охорони здоров'я України та Світового банку «Зміцнення системи охорони здоров'я та збереження життя» (HEAL Ukraine).

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024