Судитимуть чоловіка, який вкрав авто із лафетом на Сарненщині

07 Липня 2023, 17:14
Авто з лафетою 211
Авто з лафетою

Волинянина судитимуть за незаконне заволодіння автомобілем із лафетом на Сарненщині. 

Тепер 42-річному жителю Луцького району може загрожувати від восьми до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої. Крім того, обвинувачений є фігурантом кримінальних проваджень і на Волині.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Рівненщини.

«До поліції 23 серпня торік звернувся із заявою житель Сарненського району, що з території належного йому володіння, призначеного для технічного обслуговування транспортних засобів, невідома особа викрала автомобіль «Fiat Ducato» із причепом-платформою. На момент скоєння злочину в салоні знаходилися ключі та документи на транспорт», – йдеться у повідомленні.

Під час проведення невідкладних слідчих дій та розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника, а також з’ясували, що авто знаходиться на території Волині. Заволодівши автомобілем із лафетом, тоді ще 41-річний чоловік поїхав у сусідню область, де його викрив охоронець одного із підприємств на крадіжці майна.

Слідчий повідомив про підозру за частиною 3 статті 289 КК України, а суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою із можливістю внесення застави, під яку він і вийшов на волю. Втім, підозрюваний почав переховуватися від органів досудового розслідування, тож його оголосили в розшук. У квітні цьогоріч поліцейські встановили місцеперебування підозрюваного та на підставі ухвали слідчого судді його затримали та арештували.

 

За результатами досудового розслідування матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом відносно 42-річного волинянина за погодженням із Сарненською окружною прокуратурою скеровано до суду.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024