«Екстренка» Сарненщини отримала три нові сучасні автомобілі

19 Червня 2023, 09:02
Нові автівки 270
Нові автівки

Ці нові автомобілі значно покращать можливості медичних бригад і допоможуть забезпечити населення Сарненщини якісною медичною допомогою.

Голова Сарненської РВА Олександр Кохан разом з начальником Рівненської ОВА Віталій Коваль, головою Рівненської обласної ради Андрієм Караушем та першим заступником голови Рівненської ОДА Сергієм Подоліним вручили ключі від автомобілів медичним бригадам Клесівського пункту постійного базування Сарненської станції екстреної медичної допомоги, Дубровицької підстанції екстреної медичної допомоги та Кам’янського пункту постійного базування Рокитнівської підстанції екстреної медичної допомоги. Про це інформують в пресслужбі Сарненської РДА.

Це три з 13 автомобілів швидкої допомоги, що були закуплені Міністерством охорони здоров’я за кошти державного бюджету для Рівненської області.

Спецтранспорт, який отримали, є якісним, відповідає усім вимогам та оснащений усією необхідною апаратурою.  Завдяки ним, бригади зможуть швидко прибувати на місце виклику і надавати невідкладну медичну допомогу.

Також варто зазначити, що з метою забезпечення виконання нормативу прибуття бригад на критичні та екстрені виклики, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1271, у селі Милячі на Сарненщині планується відкриття пункту постійного базування екстреної медичної допомоги.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024