Перекрили канал постачання наркотиків до виправної колонії в Катеринівці

13 Червня 2023, 12:38
Колонія на Сарненщині 362
Колонія на Сарненщині

На Сарненщині перекрили черговий канал постачання наркотиків до виправної колонії.

Чотирьом особам повідомили про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та пересиланні з метою збуту, а також у незаконному збуті наркотичних засобів, психотропних речовин до місць позбавлення волі за попередньою змовою групою осіб. Про це інформують в пресслужбі Рівненської обласної прокуратури.

Канал постачання заборонених речовин на територію виправної колонії на Сарненщині налагодили 3 засуджених, які відбувають покарання в установі. У них був пособник на волі, який перебуваючи на замісній терапії займався придбанням наркотиків та відправляв їх під вигаданими анкетними даними до колонії через логістичну компанію. Також встановили, що частину наркотичних засобів і психотропних речовин учасники «бізнесу» збували на території Рівного та області.

У фігурантів провадження провели ряд обшуків, у ході яких виявили та вилучили наркотики та психотропи, мобільні телефони, банківські картки та чорнові записи, які свідчать про їх причетність до вказаних злочинів.

Чоловікам вже повідомлено про підозру, вирішується питання обрання їм запобіжних заходів.

Досудове розслідування здійснює Рівненське РУП ГУНП в Рівненській області, за оперативного супроводу УСР в Рівненській області ДСР НПУ та за сприяння оперативного відділу виправної колонії.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024