Рейд у Старому Селі: провели дев'ять oбшуків за міcцями проживання фігурантів кримінальних провaджень

08 Квітня 2023, 15:49
Старе Село 2672
Старе Село

Поліцeйські Рівненщини прoдовжують рейди щодо дотримання зaконності житeлями населених пунктів.

7 квітня, превентивні заходи в умовах правового режиму воєнного стану проводили сили оборони області на території Старого Села колишнього Рокитнівського району, яке знаходиться за 8 кілометрів від білоруського кордону. Про це інформують в пресслужбі поліції Рівненщини.

Поліцейські спільно із нацгвардійцями, представниками Служби безпеки регіону, військовослужбовцями служби правопорядку відпрацьовували населений пункт на в’їздах-виїздах і безпосередньо на його території

 Крім того, на виконання ухвал суду слідчі, працівники карного розшуку ГУНП за силової підтримки спецпідрозділів «КОРД», РПОП і ТОР УПП провели 9 обшуків за місцями проживання фігурантів кримінальних проваджень, відкритих за фактами незаконного видобутку бурштину, незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами

Загалом під час відпрацювань і за результатами проведених слідчих дій поліцейські вилучили 5 кілограмів бурштину, транспортні засоби та інші речові докази, які мають значення у справі.

 Також у населеному пункті пошукові групи перевірили 34 транспортних засоби, 496 житлових і 179 нежитлових будинків та 450 осіб.

Заходи у дотриманні публічної безпеки і порядку, протидії злочинності, зокрема щодо унеможливлення незаконного видобутку бурштину триватимуть і надалі.

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024