На Сарненщині посилюють протидію злочинності в прикордонній зоні

24 Лютого 2023, 08:30
Нарада з залученням силових структур району 269
Нарада з залученням силових структур району

У Сарнах провели засідання координаційної наради керівників правоохоронних органів Сарненського району, яка проведена з ініціативи та під головуванням керівника Сарненської окружної прокуратури Олега Калаура.

Сарненщина є прикордонною територією, що межує з республікою білорусь. Це актуалізує потребу посилення протидії злочинності на державному кордоні та в прикордонній зоні. Про це наголошують в пресслужбі Сарненської РВА.

В ході наради керівник Сарненської РВА Олександр Кохан зазначив, що на сьогодні пріоритетними залишаються напрями щодо протидії незаконній діяльності з видобутку бурштину-сирцю, незаконним порубкам лісу, діяльність незаконних пилорам, протидія незаконній торгівлі підакцизними товарами та обігу наркотиків.

Насамкінець посадовець озвучив присутнім про формування штурмових бригад «Гвардія наступу», до яких можуть вступати добровольці Сарненщини. Штурмові бригади, які формує МВС, мають стати особливим резервом країни, покликаним проводити швидкі операції зі звільнення наших територій.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024