Поліцейські викрили на крадіжці із готелю сарненчанина, підозрюваного в угоні

29 Грудня 2022, 15:44
Ілюстративне фото 347
Ілюстративне фото

Від п’яти до восьми років за ґратами загрожує 36-річному зловмиснику, який упродовж грудня устиг скоїти два тяжких злочини. 

Про це йдеться на сайті поліціянтів.

Нагадаємо, 26 грудня, чоловік у Сарнах викрав належний 65-річному місцевому жителю «ВАЗ-2107», який знаходився у гаражі. 

Поліціянти встановили маршрут пересування викраденої автівки та виявили її у Рівному на вулиці Ніла Хасевича. Потому затримали і зловмисника та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі повідомили йому про підозру.

У результаті проведених розшукових заходів поліцейські встановили також причетність 36–річного зловмисника до крадіжки, вчиненої 21 грудня у Сарнах. Так, досудовим розслідуванням встановлено, що проживаючи в одному із готелів райцентру, в нічну пору доби демонтував та викрав із номера телевізор вартістю 8 999 гривень.  Виніс його, скориставшись пожежною драбиною. Крім того, не заплатив за проживання та придбані на барі товари.  

Відтак, учора 28 грудня, слідчі Сарненського РВП повідомили зловмиснику про підозру у таємному викраденні чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану, за частиною 4 статті 185 КК України.  Крім того, суд обрав підозрюваному у незаконному заволодінні транспортним засобом запобіжний захід — особисте зобов’язання. 

Досудове розслідування триває.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024