Сім’ї ВПО та місцеві активісти у Сарненській громаді підготували смаколики для військових

06 Листопада 2022, 09:00
Фото із заходу 271
Фото із заходу

«Спільнодія» у Сарненській громаді об’єднала разом місцевих активістів та внутрішньопереміщені сім’ї, в рамках проєкт «Жіноче лідерство.

Про це журналісти Район.Сарни дізналися від видання «ЧаРівне»..

Захід відбувся у пришкільному інтернаті Сарненського ліцею «Лідер». Сім’ї, які нині тут проживають і стали активними учасниками спільнодії. Діти розповіли, що приїхали з різних міст України, які нині є окупованими та практично знищені – це Маріуполь, Херсон, Донецьк та інші. Спільні заходи та розваги їм завжди до вподоби. Цього разу вчилися робити енергетичні батончики для військових.

Для виготовлення енергетичних батончиків Сарненська громада отримала усі необхідні матеріали та інгредієнти від організаторів - сухофрукти, мед, різні горішки та насіння, столове приладдя та електром’ясорубку. «Спільнодія» з виготовлення енергетичних батончиків відбудеться ще 4 рази у різних закладах громади, тож організатори запрошують усіх активних громадян до участі, адже у такий спосіб можна долучитися до волонтерства, знайти друзів і однодумців.

Захід відбувся у межах проєкту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», що фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії та впроваджується організацією Пакт і ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024