Мешканці Рокитнівщини стали найкращими учасниками Європейського тижня спорту

17 Жовтня 2022, 13:33
На Сарненщині провели тиждень спорту 347
На Сарненщині провели тиждень спорту

На Рівненщині провели Європейський тиждень присвячений спорту.

Про це журналісти Район.Сарни дізналися від пресслужби комунального закладу «Спорт для всіх».

Як з'ясувалося, з 23 по 30 вересня у більшості населених пунктів області проходили різноманітні активності під гаслом #BeActive. Загальне керівництво здійснювало управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної військової адміністрації.

Загалом до спортивно-масових заходів в області долучилось майже 2000 прибічників активного дозвілля. Переможці та призери серед територіальних громад області визначались за найбільшою кількістю учасників у відсотковому відношенні до усіх жителів та за підсумками наданих звітів, фото- та відеоматеріалів, інформацій в ЗМІ та соціальних мережах.

Серед цьогорічних переможців:

І місце – Рокитнівська територіальна громада;
II місце – Головинська територіальна громада;

III місце – Бабинська територіальна громада.

Переможці та призери будуть нагороджені кубками, дипломами та призами від організаторів.

Нагадаємо, у 2018 році Україна вперше отримала право приєднатися до однієї з основних ініціатив ЄС у сфері спорту – Європейського тижня спорту під егідою Європейської Комісії, яка делегувала повноваження щодо проведення заходу Національному олімпійському комітету України.

Тиждень призначений для всіх, незалежно від віку та рівня фізичної підготовки, і допомагає органам державної влади, спортивному руху, громадським організаціям співпрацювати у галузі спорту.

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024