На Сарненщині тренувались ліквідовувати наслідки вибуху на одному з об’єктів критичної інфраструктури

10 Жовтня 2022, 10:10
На Сарненщині тренувались ліквідовувати наслідки вибуху на одному з об’єктів критичної  інфраструктури 367
На Сарненщині тренувались ліквідовувати наслідки вибуху на одному з об’єктів критичної інфраструктури

Днями рятувальники Сарненського районного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області провели спеціальні об'єктові тренування з ліквідації аварії на об'єкті життєзабезпечення в осінньо-зимовий період, повідомили у райдержадміністрації.

До тренувань долучились заступниця голови Сарненської РДА Руслана Савчук, спеціалізовані служби цивільного захисту, представники Сарненська міська рада та інші служби, що залучаються до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

За тактичним задумом тренувань на котельні одного із комунальних закладів міста Сарни внаслідок перегріву котла та не спрацювання клапана надлишкового тиску, стався вибух з послідуючим горінням. Внаслідок вибуху пошкоджено котел, зруйновано частину стіни та пошкоджено перекриття будівлі, травмовано працівника котельні.

Тож на місце події прибули всі причетні служби та установи і в наближеному до реального режимі виконували залежні від них дії.

Після відпрацювання практичної частини провели  детальний розбір тренувань та заслухали доповіді керівників спеціалізованих служб цивільного захисту.

«Проведення такого роду навчань дає можливість вдосконалювати професійні навички та забезпечити чітке злагодження дій всіх причетних до ліквідації надзвичайної ситуації», – зазначила Руслана Савчук.

Читайте також: Курс валют на 10 жовтня у Сарнах

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024