Чим відрізняється брендове взуття від мас-маркету?

06 Жовтня 2022, 15:50
Чим відрізняється брендове взуття від мас-маркету? 444
Чим відрізняється брендове взуття від мас-маркету?

Сучасне суспільство продовжує оцінювати людей по одягу. Благо дефіциту речей немає, вітрини магазинів переповнені товарами в різних цінових категоріях. І на тлі цього покупці резонно запитують, чи варто переплачувати за бренд? Якщо ви хочете купити кросівки,  думаєте, скільки витратити — 15 доларів на модель від маловідомого виробника або 150 доларів на кросівки Alexander McQueen, вам потрібно знати, чим фірмові товари відрізняються від тих, що виробляються для масового ринку.

Основні відмінності брендової продукції від товарів широкого вжитку

Виробники, що працюють у сегменті масового споживача, заощаджують на сировині та технологіях. Завдяки цьому їм вдається зробити товар доступним для багатьох людей, але втрачається ексклюзивність, якість. І навпаки, творці фірмового взуття дорожать своєю репутацією і прагнуть створювати лише найкращі продукти. Тому для своїх виробів вони завжди вибирають дорожчі матеріали, красиві, безпечні, довговічні. Для створення брендової продукції використовують нові технології, самі вироби проходять численні випробування. Такі тести підтверджують, що взуття витримає інтенсивну експлуатацію без втрати характеристик та зовнішнього вигляду. Ну а дешеві кросівки не здатні захистити ногу від механічних впливів. З високою ймовірністю вони протікатимуть під час дощу. Чи ні? Виключити такі ризики не можна, оскільки спеціальних випробувань виробники не проводять.

На фабриках, де виробляється недороге взуття, часто використовують неправильні викрійки. Виробники дешевої продукції постійно шукають способи заощадити — від цього страждає і технологія пошиття. Чому це важливо? Взуття може не відповідати анатомічним особливостям стопи людини. Носити її буде некомфортно.

Виробники дешевих кросівок заощаджують на підкладці, устілках і навіть шнурках. З іншого боку, виробники брендового взуття застосовують якісну дорогу фурнітуру, яка не лише довгий час справляється з покладеними на неї завданнями, а й стає окрасою виробів.

Як купити фірмове взуття недорого?

Як уже стало ясно з опису вище, найкращий спосіб заощадити – купувати якісне взуття, яке прослужить кілька сезонів і надовго збереже привабливий зовнішній вигляд. А чи можна купити фірмові кросівки за ціною взуття масового виробництва? Так, якщо відстежувати акції, які проводять спеціалізовані магазини. На розпродажах товар часто пропонується за 10% його первісної ціни. Так виробники приваблюють покупців, розпродують колекції минулих років.

 Читайте також: Оголосили лауреата Нобелівської премії з літератури

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024