Шахраї від імені керівника Сарненського району вимагають гроші на армію

23 Вересня 2022, 10:01
Голова Сарненської РДА заявив про шахрайство, в якому використовують його посаду 782
Голова Сарненської РДА заявив про шахрайство, в якому використовують його посаду

Начальник Сарненської районної військової адміністрації Олександр Кохан заявив, що від його імені телефонують місцевим жителям, підприємцям та вимагають гроші на ЗСУ.

Про це журналісти Район.Сарни дізналися від пресслужби Сарненської РДА.

«Дуже прикро, що у час коли вся країна згуртувалась для боротьби з ворогом, є люди, які намагаються збагатитись досить цинічним способом. Сьогодні знову отримав інформацію про дзвінки від осіб, які від мого імені нібито проводять збір коштів на потреби Збройних сил України», – розповідає Олександр Кохан.

Високопосадовець наголошує, що це шахраї та ними займатимуться відповідні служби. Голова Сарненської РДА не збирає кошти від громадян чи підприємців Сарненщини, зокрема й на потреби армії.

Допомога військовим організовується виключно через гуманітарні штаби громад та офіційно зареєстровані благодійні організації.

Будьте пильні та обережні! Якщо до вас надходили подібні звернення від імені Олександра Кохана — повідомляйте правоохоронні органи.

Нагадаємо, що подібна ситуація відбулася у липні цього ж року. Тоді шахраї від імені керівника Сарненського району вимагали в бізнесменів гроші. Голова Сарненської РВА одразу звернувся до правоохоронців.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024