Голова Сарненської районної адміністрації перевірив укриття навчального закладу

15 Вересня 2022, 09:07
У навчальному закладі Рокитного перевірили укриття 369
У навчальному закладі Рокитного перевірили укриття

Голова Сарненської районної адміністрації та селищний голова Рокитного перевірили укриття навчального закладу облаштоване «з нуля».

Про це журналісти Район.Сарни дізналися від пресслужби Сарненської РДА.

Коли розпочалась підготовка до нового навчального року директор школи доклав максимум зусиль для того, щоб у дітей була можливість знову сісти за шкільні парти.

Таким чином, на території навчального закладу обладнали повністю «з нуля» сховище. Всередині та зовні будівель є покажчики руху та таблички, які вказують на місце укриття. Сховище забезпечили необхідними меблями, вентиляцією, аптечками, запасами води, під'єднали до електропостачання та забезпечили доступ до Інтернету. Проте, є ще певні недоліки, які найближчим часом будуть усунені.
«Приємно вражений позицією керівництва і колективу закладу, адже всі одноголосно за те, щоб діти отримували знання в офлайн режимі. Зазначають, що ніяка інша форма навчання не замінить живого спілкування з однокласниками та викладачами» – коментує голова Сарненської РДА, Олександр Кохан.

З колективом та учнями уже неодноразово проводились практичні відпрацювання щодо дій у разі оголошення сигналу «Повітряна тривога». Працівники ДСНС також уже перевірили укриття та оцінили його, як готове до використання за призначенням.

Важливо зазначити, що 87% батьків школярів цього закладу проголосували за відновлення освітнього процесу в очному режимі. Тож школярі уже повернулися до шкільного життя.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024