Три сарненські компанії потрапили у список найкращих платників податків

02 Вересня 2022, 12:48
На Сарненщині відзначили найкращих платників податків 578
На Сарненщині відзначили найкращих платників податків

Напередодні Дня підприємця, яке відзначатимуть у першу неділю вересня, в області визначили 27 кращих представників малого і середнього бізнесу.

Про це журналісти Район.Сарни дізналися від пресслужби Рівненської обласної військової адміністрації.

Підприємці отримали нагороди за результатами тогорічної діяльності. А саме — за високий рівень сплати податків до бюджетів, створення робочих місць, реалізацію соціальних програм тощо. Найсумлінніших платників податків визначали у галузях промисловості, сільського господарства, будівництва, харчової та перероблювання, наданні послуг.

Як з'ясувалося, до списку найкращих увійшли й три сарненські компанії:

  • Товариство з обмеженою відповідальністю «Північ-Центр ЛТД», що знаходиться у місті Сарни;
  • Товариство з обмеженою відповідальністю «Гранлогістик», що розташовується у селищі Клесів Сарненського району;
  • Фізична особа-підприємець з села Немовичі Сарненського району.

Начальник ОВА Віталій Коваль та голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш привітали всіх причетних і подякували їм за те, що не зупиняються, продовжують працювати та розвиватися.

«На Рівненщині — соціально відповідальний бізнес. Від початку війни бізнесмени допомагають волонтерам, ЗСУ. Вони платять податки, аби громади могли поліпшити інфраструктуру — дитячі садки, школи, дороги. Це історії успіху, історії розвитку підприємств. Тим паче рівненського бізнесу стає більше. Хтось переїхав в область з Краматорська, хтось — з Харківської, Чернігівської областей. Але не важливо, де ви здійснюєте діяльність, головне, що ви українці в душі та ваше підприємство працює на Перемогу», - зазначив Віталій Коваль.

Захід щорічно проводиться «Асоціацією платників податків України».

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024