«Терпить тортури і знущання», — у полоні росіян перебуває воїн із Сарненщини, який захищав Маріуполь

21 Серпня 2022, 13:14
Павло Артеменко 724
Павло Артеменко

Павло Артеменко з Сарн став на захист України ще у свої 17 років — останні три роки він служив у полку «АЗОВ».

Про це журналісти Район.Сарни дізналися від пресслужби Сарненської міської ради.

Під час повномасштабної війни хлопець захищав Маріуполь. Його мати на своїй сторінці у фейсбуці розповіла, що зараз хлопець потрапив у полон росіян. 

«Мій син - моя гордість! Артеменко Павло Васильович захисник Маріуполя. Майбутній фінансист. Житель міста Сарни, що на Рівненщині. Мріяв як і всі жити в вільний країні, подорожувати світом, насолоджуватися життям. Але в 17 років став на захист своєї держави, останні 3 роки служив в полку АЗОВ. Зараз терпить тортури і знущання в російському полоні. Прошу підтримати героя, щоб повернути його додому», - пише його мама Валентина Шапирко.

Також в соцмережах про хлопця розповіла його кохана дівчина Катерина:

«Моя гордість. Мій коханий. Артеменко Павло мужньо боронив місто Маріуполь, пліч-о-пліч зі своїми побратимами, але зараз вони знаходяться у полоні. Паша навчається на економіста та планує побудувати кар’єру, для цього він прикладає максимум зусиль, його приклад завжди мотивував мене ставати поруч із ним тільки краще. У полоні знаходяться тисячі наших героїв, які чекають на обмін. Я вірю, що всі наші герої повернуться додому. Слава Україні, Слава нашим Героям. #savemilitaryofmariupol», - написала дівчина.

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024