У Сарнах відбувся мініфутбольний турнір

15 Серпня 2022, 13:13
У Сарнах провели турнір з мініфутболу 467
У Сарнах провели турнір з мініфутболу

 На футбольних майданчиках «Сарни-Арена» відбувся мініфутбольний турнір. 

Про це журналісти Район.Сарни дізналися від пресслужби Сарненської міської ради.

У змаганнях взяли участь 11 команд. Згідно з результатами жеребкування команди змагалися у трьох групах. Переможці груп та одна краща команда, яка посіла друге місце в групі, виходили у півфінал.

Відтак, у групі «А» перше місце посів «Темп» (село Корост), який здолав футбольний клуб «Поляни» (місто Сарни) з рахунком 2-1 та зіграв унічию з «Атлетіко» (Глушиця) – 0-0.

У групі «Б» сарненський «Фаворит» переміг «Случ» (село Тинне) з рахунком 3-2, «Маяк» (село Зносичі) – 1-0 та зіграв унічию з міською командою «Олімп» – 1-1 і у результаті розмістився на першій сходинці.

У групі «В» найкращою стала команда «U-35» (місто Дубровиця), перемігши команди «Сокіл» (село Осова) з рахунком 1-0, «Гейзер» (місто Сарни) – 3-1, проте поступившись команді «Сокіл» (село Немовичі) – 0-1.

У півфіналі зносицький «Маяк» здолав футболістів із Короста з рахунком 5-1; а сарненський «Фаворит» переміг дубровицьких спортсменів «U-35» – 1-0.

За третє місце футболісти з Дубровиці здолали однолітків з Короста – 2-0.

У фінальній грі, в основний час, сарненського «Фаворита» зі зносицьким «Маяком» переможця не виявили, бо зіграли 1-1, у післяматчевих пенальті фортуна посміхнулася зносицьким гравцям 4-2.

Читайте також: У Сарнах відбувся відкритий турнір з волейболу

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024