Сарненські волонтерки пошили 2 тисячі тактичних підсумків

03 Серпня 2022, 15:00
У Сарнах волонтерки-швеї виготовили 2 тисячі тактичних підсумків 433
У Сарнах волонтерки-швеї виготовили 2 тисячі тактичних підсумків

У Сарнах волонтерки шиють амуніцію для військових. 

Про це журналісти Район.Сарни дізналися від пресслужби Рівненської обласної військової адміністрації.

Швачки упродовж літа виготовили майже 2 тисячі тактичних підсумків для гранат, магазинів від автомата Калашникова. Також жінки шиють сумки для індивідуальних аптечок. Їх укомплектовують усім необхідним, щоб надати першу допомогу при пораненні, і відправляють на передову.  

Серед волонтерок професійних швачок нема. Над виготовленням спорядження для українських бійців працюють вчительки, виховательки, жінки, які є тимчасово безробітними, а також декілька переселенок. 

Волонтерки починали свою роботу ще у березні. Спочатку шили нарукавні пов’язки, потім прапори на блокпости, а пізніше взялися за складніші вироби – розвантажувальні жилети, плитоноски. На це був запит від захисників, тож жінки доклали максимум зусиль, щоб відшити потрібну амуніцію швидко і якісно. Дехто з волонтерок шиє увесь день, хтось приходить на кілька годин. Однак всі вони працюють на перемогу. 

Тим часом виготовлення елементів військової амуніції є спільною ініціативою Сарненської міської ради та благодійної організації «Подорожник».

Читайте також: Стартував благодійний артпроєкт, що допомогає дітям-переселенцям

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024