У Рокитнівській громаді заборонили торгівлю ягодами на трасі

06 Липня 2022, 13:28
Торгівля чорницями 1014
Торгівля чорницями

У Рокитнівській громаді відбулася нарада, на якій обговорили ряд питань, які стосуються збирання дикоросів. Зокрема обговорили виконання лімітів на заготівлю, місця приймання і торгівлі та дотримання комендантської години.

Про це повідомили у Рокитнівській селищній раді.

«Стихійна заготівля прямо на трасі (як це було у попередні роки) – заборонена. Держлісгосп визначить ділянки, з’їзди, на яких можна буде розміщувати пункт прийому ягід лише тим підприємцям, які мають усі відповідні дозволи та виписаний держлісгоспом квиток», – йдеться у повідомленні.

Щодо комендантської години — питання з перепустками можна буде вирішити на рівні територіального центру комплектування, для цього потрібно попередньо звернутись у селищну раду.

 

«Усі розуміють, що заготівля дикоросів дає можливість заробляти людям і наповнювати місцевий бюджет. Тому, спільно маємо налагодити цю роботу: заготівельники – працювати легально і дотримуватися встановлених обмежень, а уповноважені особи та органи – чітко контролювати роботу усіх заготівельних пунктів», – наголошують у селищній раді.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024