Релокація бізнесу: які пропозиції для підприємств-переселенців є у Сарненському районі

04 Липня 2022, 13:14
Релокація бізнесу 342
Релокація бізнесу

Після того, як росія почала масовано атакувати українські землі, власники бізнесів взялися вивозити своїми підприємства з окупованих територій. Так, з початку повномасштабного вторгнення на Рівненщину переїхали понад три десятки підприємств.

 Втім, в обласній військовій адміністрації сподіваються, що з часом кількість підприємств-переселенців збільшиться та зауважують, що мають для охочих осісти у спокійніших місцях понад дві сотні пропозицій для релокації. Які площі та для яких бізнесів наразі доступні у Сарненському районі, повідомляє Бізнес.Район.

Складські приміщення доступні для оренди релокованому бізнесу у селищі Томашгород на Рокитнівщині. Площа складів – орієнтовно 400 квадратних метрів, адмінприміщення – 100 «квадратів». 

Як зазначають власники, будівлі в чудовому стані, нещодавно змінювали дах. Є центральна вода, власний трансформатор, асфальтована територія, яка є зручною для користування карою. Площа території – приблизно 1 гектар.

Частину будівлі пропонують в оренду для підприємців, які мають намір релокувати свій бізнес у Сарнах. Площі можна використовувати на розсуд орендаря або ж як торгову зону. В приміщенні немає газопостачання.

М'ясопереробний комплекс можна орендувати у селі Орлівка, що неподалік Сарн. В приміщенні є освітлення, опалення, водо- та газопостачання, розвантажувальна рампа з під’їзною колією. Тут наявні як виробничі, так і складські приміщення.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024