На Сарненщині нетверезий чоловік скоїв ДТП на краденому мотоциклі

21 Червня 2022, 15:37
На Сарненщині нетверезий житель ДТП на краденому мотоциклі 426
На Сарненщині нетверезий житель ДТП на краденому мотоциклі

Ввечері 20 червня 27-річний мешканець селища Томашгород повідомив правоохоронцям про крадіжку його мотоцикла. Перед крадіжкою колега потерпілого попросив у нього мотоцикл для власних потреб, проте власник заборонив. Крадій без дозволу взяв ключі від двоколісного та поїхав. На краденому мотоциклі він потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.

Про це інформує Поліція Рівненської області.

Коли зловмисник повертався у селище Клесів, наїхав на камінь та впав. 41-річного водія із запахом алкоголю, закритою черепно-мозковою травмою голови та переломом гомілки доставили до медичного закладу.

За скоєне йому може загрожувати до п’яти років позбавлення волі.

Слідчі Сарненського районного відділу поліції за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження мотоцикл із механічними пошкодженнями вилучено на спецмайданчик, а у водія-угонщика відібрано біологічні зразки крові для проведення токсикологічного дослідження.

Відомо, що раніше у поле зору поліцейських зловмисник не потрапляв. Але тепер за скоєне йому загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Читайте також: Зник під час купання: на Дубровиччині у річці Горинь шукають чоловіка

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50