У Зносичах готують каші та тушкованки для ЗСУ

29 Травня 2022, 12:02
Готують тушонки для ЗСУ 292
Готують тушонки для ЗСУ

Каші та тушкованки для Збройних Сил України виготовляють викладачі навчального закладу селі Зносичі Немовицької громади.

Про це інформують у пресслужбі Сарненської райдержадміністрації.

Повномасштабна війна в Україні змінила життя кожного з нас. Наші діти втратили можливість відвідувати навчальні заклади та повністю перейшли на дистанційне навчання, а викладачі, у вільний від онлайн занять час, активно стали працювати на волонтерському фронті.
Відтак на базі одного із навчальних закладів у селі Зносичі створили, свого роду, цех по приготуванню тушкованок та напівфабрикатів для наших захисників. М’ясо для тушкованок безоплатно надає місцеве сільськогосподарське підприємство, а іншими харчами допомагають жителі села Зносичі та навколишніх сіл.
Загалом дівчата приготували майже тонну напівфабрикатів, 4 тисячі банок тушкованок, каш та паштетів, які волонтери села Немовичі та Тинного доставляли на Чернігівщину, Харківщину, Київщину, Донеччину та Луганщину.

Окрім, приготування страв волонтери також формують гуманітарні вантажі для постраждалих регіонів. Зокрема, організовують збори продуктів харчування та засобів гігієни.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024