Хотів продати речовий доказ – на Рівненщині судитимуть колишнього правоохоронця

21 Березня 2022, 13:38
Автівка, яку хотів продати 664
Автівка, яку хотів продати

За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури до суду скерували обвинувальний акт стосовно експравоохоронця, який незаконно заволодів чужим майном.

Про це інформують в пресслужбі Рівненської обласної прокуратури.

Зокрема, навесні минулого року тоді ще дізнавач сектору дізнання одного з відділень поліції Рівненщини зі спільником незаконно заволоділи автомобілем марки «BMW 525», який був речовим доказом у кримінальному провадженні та зберігався у приміщенні спеціального боксу відділення поліції.

Чоловіки вивезли транспортний засіб зі спецмайданчика з метою подальшого його продажу. Авто, зрештою, знайшли та вилучили на одній із СТО сусідньої Волині.

Правоохоронець з органів поліції звільнений та тривалий час переховувався від слідства і перебував у міжнародному розшуку.

Обвинувальний акт скеровано до Дубровицького районного суду.

Досудове розслідування проводили слідчі третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Рівне) ТУ ДБР, розташованого у м. Хмельницькому, за оперативного супроводу працівників Рівненського управління ДВБ Національної поліції України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024