У Рівному збирають книги в ігрову кімнату дитячої лікарні

05 Лютого 2022, 11:04
Книги в лікарню 348
Книги в лікарню

У Рівному розпочинають акцію зі збору дитячих книг в ортопедо-травматологічне відділення Рівненської обласної лікарні.

Вона відбувається з нагоди Міжнародного дня дарування книг, який відзначають 14 лютого, та триватиме до кінця місяця. Про це для  Район.Культура повідомили організатори БО «Серце дітям України». 

Усі охочі можуть пожертвувати нові, або гарно збережені дитячі книги, аби діти, які з різних причин потрапили у лікарню, мали можливість відволіктись від болю та з користю провести час. 

У грудні 2021 року благодійна організація завершила ремонт частини ортопедо-травматологічного відділення Рівненської обласної дитячої лікарні. Зараз триває процес придбання меблів та облаштування дитячої кімнати для ігор та розваг. Але без наповнення, кімната буде здаватися порожньою та по-суті не виконуватиме свою функцію.

Тому організатори закликають небайдужих допомогти зібрати іграшки та книги та разом створити місце радості для маленьких пацієнтів. 

«Звертаємося до рівнян та закликаю допомогти зібрати іграшки та книги, щоб вдихнути у відремонтоване приміщення трохи життя. Все для того, аби дітям було приємно проводити час в ігровій, поки вони оговтуються після важких травм та операцій. Ми впевнені, що гарні емоції сприяють швидкому одужанню! А подарувати ці емоції дуже легко – переберіть свої книги чи іграшки і дайте їм другий шанс стати для когось улюбленими», – каже голова БО «Серце дітям України» Тетяна Кідрук. 

Принести книги можна на офіс БО «Серце дітям України». Адреса: вул. Данила Галицького 19, бізнес-центр «Галицький», офіс 421 (4 поверх). Графік роботи з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 17:00.

Також є можливість зв’язатись з організаторами та передати книги у центрі міста. Контакти: +380639951389 (Тетяна).

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024