«Шлюб за добу»: у Сарненському музеї одружилась перша пара

19 Січня 2022, 10:16
Молодята побралися у Сарненському музеї 1006
Молодята побралися у Сарненському музеї

У Сарненському історико-етнографічному музеї одружилась перша пара закоханих в межах пілотного проєкту Міністерства юстиції «Шлюб за добу».

Про це інформують в пресслужбі відомства.

У грудні минулого року на Рівненщині відкрилася додаткова локація для проведення державної реєстрації шлюбу за пришвидшеною процедурою у місті Сарни. Відтепер закохані зможуть зареєструвати шлюб за 24 години в Сарненському історико-етнографічному музеї, з дотриманням усіх споконвічних українських традицій. Організатори нової локації пропонують нареченим церемонію одруження у стилі етно, відчути давню українську атмосферу та надихнутися справжнім автентичним духом.

Першою парою молодят, які одружилися в історичному місці стали Владислав та Оксана. Вони офіційно зареєстрували свій шлюб у перший день Нового року за старим стилем, 14 січня.

Нагадаємо, що проєкт «Шлюб за добу» реалізується на Рівненщині з 2016 року. Локації для одруження розміщені у Рівному, Дубні та Сарнах. Проєкт користується неабиякою популярністю серед наречених, відтак торік на Рівненщині «за добу» одружилися 1094 пар закоханих.

Нагадуємо, що даний сервіс дозволяє обрати бажану дату державної реєстрації шлюбу без зайвих зусиль. Для цього необхідно звернутися із відповідною заявою до організаторів церемонії у своєму регіоні. Після цього закоханим потрібно обрати зручні дату та час і пред’явити необхідні документи.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024