Шукають підрядника на ремонт дороги Сарни-Немовичі

01 Січня 2022, 13:34
Дорогу відремонтують після проведення тендеру 631
Дорогу відремонтують після проведення тендеру

Оголосили тендер на капітальний ремонт дороги.

Про це інформують в пресслужбі Сарненської громади.

Служба автомобільних доріг оголосила тендер на проведення капітального ремонту автомобільної дороги державного значення Н-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів, на ділянці від Немович до шляхопроводу по вулиці Суворова у місті Сарни. Проєктом передбачено капітальний ремонт тротуарів по обидвох сторонах вулиць, реконструкцію вуличного освітлення та світлофорних об’єктів на перехресті вулиць Бєлгородська-Суворова, із встановлення додаткових світлофорів, з примиканням вулиці Ткача, облаштуванням регульованого пішохідного переходу, там, де світлофор, біля житлового будинку по вулиціСуворова, 2, встановленням бар’єрного захисного огородження між тротуаром та проїзною частиною, водовідведенням з проїзної частини вулиць. 

Дорога перебуває на балансі Служби автомобільних доріг. Однак, стосовно тієї її частини, що пролягає безпосередньо через Сарненську громаду, у завершальному варіанті проєктно-кошторисної документації на реконструкцію дороги Н-25 Старокостянтинів – 

Працівники виконавчого апарату міської ради, представники Служби автомобільних доріг та Київського інституту проектування впродовж 2021 року детально обговорювали  ПКД  дороги. А все для того, аби остаточний варіант став комфортним як для учасників дорожнього руху, так і мешканців громади.

Що ж до другої  ділянки цієї дороги, яка також проходить по території громади, від шляхопроводу по вулиці Суворова у місті Сарни до Ремчиць, то стосовно неї Службою автомобільних доріг заплановано провести тендер вже на початку 2022 року.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024