Галина Куришко співатиме у Рівному заради дітей

23 Грудня 2021, 12:22
Співачка з Сарн Галина Куришко 1804
Співачка з Сарн Галина Куришко

У Рівному відбудеться благодійний концерт за участі протоієрея Олександра Клименко та Галини Куришко, переможця та піфіналістки «Голосу країни».

Організовує концерт соціальний відділ Рівненської єпархії УПЦ з благословіння її керуючого єпископа Пимена. Про це інформує Голос Церкви.

Відбудеться захід 2 січня 2022 року у залі МПК «Текстильник». Вартість квитка – 200 гривень. Всі виручені кошти підуть на допомогу двом діткам із СМА ( спінально м‘язовою атрофією): Дані Прадунець із селища Клевань та Олексію Севостянику із Сарн.

« Усіх працівників нашого відділу дуже розчулили історії маленьких немовлят, котрим потрібні мільйони доларів, щоб повноцінно жити», – розповідає керівник соціального відділу протоієрей Василь Начев. «Сотні людей зі всієї Рівненщини уже долучились до збору коштів, я вважаю, що уся православна спільнота теж не може стояти осторонь. Давайте усі разом, прийдемо на концерт, пожертвуємо гроші і врятуємо два дитячих життя!»

Вартість квитків, зазначають організатори, фіксована, однак, якщо у когось є можливість пожертвувати більше, аніж зазначено, може це зробити.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50