Не аварія: на Сарненщині поліцейські розлідують обставини смерті чоловіка

25 Листопада 2021, 17:01
Нещасний випадок на Рокитнівщині 1148
Нещасний випадок на Рокитнівщині

У Сарненському районі поліцейські встановлюють обставини загибелі чоловіка.

Про це інформують в пресслужбі поліції Рівненщини.

Нагадаємо, що 24 листопада, на спецлінію «102» близько 18:00 повідомили від медиків, що на вулиці Княгині Ольги в селі Карпилівка колишнього Рокитнівського району вони констатували смерть пенсіонера, якого збив автомобіля, а водій з місця події зник.

Відповідно до лікарського свідоцтва 69-річний житель села Карпилівка помер внаслідок асфіксії, аспірації кров’ю, відкритих множинних переломів лицевого скелету із крововиливами під оболонки мозку.  

За результатами додаткового огляду місця події та отриманої інформації із камер відеоспостереження факт ДТП не підтвердився: жодних слідів гальмівного шляху, іншої слідової інформації, яка б вказувала про скоєння автопригоди, не виявили.

За цим фактом слідчі відділення №2 (смт Рокитне) внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією частини 1 статті 115 КК України з відміткою нещасний випадок. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють усі обставини події.  Попередньо, чоловік отримав травми несумісні із життям внаслідок самопадіння.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024