Сарненщина: судили чоловіка, який наїхав трактором на 4-річного хлопчика

07 Листопада 2021, 11:19
Чоловік переїхав хлопчика на тракторі 967
Чоловік переїхав хлопчика на тракторі

Весною 2021 року в урочищі «Закорабелля», що поблизу села Зносичі Сарненського району, сталась прикра подія. Там 23-річний місцевий мешканець під час сільськогосподарських робіт наїхав трактором на 4-річного хлопчика. 

Відомо, що дитина впала з цього транспортного засобу. 26-річний батько хлопчика був поруч та одразу ж викликав «швидку». В листопаді відбувся суд стосовно водія трактора. Про це інформує «Рівне медіа».

Чоловік із дитиною на руках, а також місцева фельдшерка пересіли у службове авто поліцейських та поїхали назустріч «швидкій», яка їхала із райцентру. Із Сарненської ЦМЛ його доставили до реанімаційного відділення Рівненської обласної дитячої лікарні.

Внаслідок наїзду трактора дитина отримала тяжкі травми, зокрема, переломи ребер, забої легень та ін.

Обвинувачений вину в інкримінованому йому діянні визнав повністю та щиро розкаявся, дав повні та детальні пояснення про обставини вчинення кримінального правопорушення. Пояснив, що вчинив кримінальне правопорушення внаслідок неуважності.

Суд призначив чоловікові покарання у виді позбавлення волі на 4 роки без позбавлення права керування транспортними засобами. Відповідно до ст. 75 КК України звільнити від відбування призначеного покарання з випробуванням з іспитовим строком на 1 рік.

Відео з архіву:

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024