На Рівненщині у громадський транспорт пускатимуть лише вакцинованих

30 Жовтня 2021, 12:53
На Рівненщині вводять проїзд у транспорті лише для вакцинованих 4738
На Рівненщині вводять проїзд у транспорті лише для вакцинованих

З вівторка 2 листопада на Рівненщині й у Рівному встановлюють жорсткі обмеження щодо роботи громадського транспорту у «червоній зоні» карантину.

Відповідне рішення прийняли 30 жовтня під час засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС. Про це повідомив очільник Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль.

Таким чином, з вівторка у внутрішньообласному транспорті та міському громадському транспорті матимуть право проїзду лише вакциновані або ті, хто мають результати негативного ПЛР або експрес-тесту (зроблені не пізніше ніж за 72 години до поїздки).

Така ж рекомендація керівництву територіальних громад щодо перевезення пасажирів на території населених пунктів в межах ТГ.

Уся відповідальність за порушення карантинних правил проїзду лежатиме на пасажирах. Протягом цих вихідних, 30-31 жовтня обласна влада має проінформувати про нові правила проїзду усіх перевізників.

Крім того, через суттєве зростання кількості хворих та госпіталізованих продовжують вишукувати додаткові ліжка у медичних закладах області під ковідні. Зокрема, однією із таких є Рівненська міська дитяча лікаря, яка дасть біля 100 додаткових дорослих ліжок для лікування хворих на коронавірусну хворобу. 

Посилюються перевірки закладів громадського харчування і торгівлі (ринків) на дотримання вимог червоної зони.  Активізується робота цілодобового штабу з протидії коронавірусу для оперативного реагування та епідемічні виклики.

Читайте також: У міському транспорті Рівного не перевірятимуть сертифікати вакцинації

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024