Туристичний потенціал Сарненщини презентували на фестивалі «Мандруй Рівненщиною»

05 Жовтня 2021, 12:23
Очільниця Палацу культури у Сарнах 727
Очільниця Палацу культури у Сарнах

У Державному історико-культурному заповіднику міста Дубно відбувся грандіозний фестиваль «Мандруй Рівненщиною».

Упродовж дня територія заповідника перетворилась на справжнє фестивальне містечко. Для представлення  туристичного потенціалу, продукції власного виробництва, виробів народних умільців та автентичних страв кожен район мав власний намет. Про це інформують в пресслужбі Сарненської райдержадміністрації.

Окрім цього гості фестивалю мали можливість долучитись до майстер-класів з приготування різноманітних народних страв, посмакувати та продегустувати крафтові смаколики від виробників Рівненщини та насолодитися  концертною програмою.

Представники кожного району Рівненщини  зі сцени ознайомили присутніх на фестивалі з презентаціями туристичних місць свого краю. Фестиваль відвідала й  заступник голови Сарненської райдержадміністрації Любов Мацигон.

«Туристичний потенціал Сарненщини вражає й може задовольнити найвибагливіших  туристів, а наша поліська кухня буде до смаку багатьом туристичним «гурманам»», – наголосила Любов Мацигон.

Також у  рамках заходу відбулося відкриття туристично-інформаційного центру, який розвиватиме внутрішній та в’їзний туризм в Україні.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39