З нагоди професійного свята у Сарнах відзначили фізкультурників

11 Вересня 2021, 17:00
З нагоди професійного свята у Сарнах відзначили фізкультурників 783
З нагоди професійного свята у Сарнах відзначили фізкультурників

У Сарнах відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Напередодні Дня фізичної культури і спорту, для прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів та ветеранів спорту, на території Сарненського педагогічного фахового коледжу РДГУ відбувся урочистий захід. Про це повідомляють у Сарненській райраді.

До вітального слова були запрошені голова районної ради Ярослав Яковчук, голова районної державної адміністрації Олександр Кохан, Сарненський міський голова Руслан Серпенінов, директор Сарненського педагогічного фахового коледжу РДГУ Петро Горкуненко, керівник фізичного виховання Сарненського педагогічного фахового коледжу РДГУ Сергій Бородавка.

Найкращих спортсменів та тренерів, працівників галузі фізичної культури та спорту з нагоди свята нагородили грамотами районної ради, районної державної адміністрації та Сарненської міської ради. У ході заходу також підбили підсумки спортивних досягнень Сарненщини.

Нагадаємо, що після урочистої частини відбувся легкоатлетичний пробіг від Сарненського педагогічного фахового коледжу РДГУ до центральної площі міста Сарни.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024