У Сарнах відзначили кращих підприємців

03 Вересня 2021, 17:01
Нагородження підприємців 672
Нагородження підприємців

Напередодні професійного свята – Дня підприємця, 3 вересня Сарненський міський голова Руслан Серпенінов висловив вдячність підприємцям від мешканців громади, депутатів, членів виконавчого комітету Сарненської міської ради.

Про це йдеться на сайті відомства.

За організацію роботи у важливому секторі господарювання, сприяння економічному зростанню, утвердження демократії та громадянського суспільства. Руслан Петрович подякував за співпрацю задля розвитку громади, за наповнення бюджету, бо саме завдяки добросовісній сплаті податків представниками малого та середнього бізнесу, місцевий бюджет суттєво наповнюється.

Очільник громади побажав міцного здоров’я, мирного неба, успіхів у підприємницькій діяльності. А ще нагородив Грамотами Сарненської міської ради за багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток підприємництва Сарненської міської територіальної громади, значні досягнення у професійній діяльності, активну життєву позицію та з нагоди відзначення Дня підприємця Олександра Поплавського, Сергія Майбороду, Дмитра Мамонця, Вячеслава Роменського, Сергія Никончука, Сергія Скрипку та Володимира Сергійчука.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024