На території Кричильського та Городецького старостинських округів провели інспекції

19 Липня 2021, 11:35
Перевірки у громадах 1476
Перевірки у громадах

На території Сарненської громади проводять перевірки дотримання правил протипожежної безпеки в установах.

Про це інформують у відділі з надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної  роботи Сарненської міської ради.

На виконання розпорядження міського голови Руслана Серпенінова щодо посилення протипожежного захисту об’єктів різних форм власності на території громади в літній пожежонебезпечний період відділом з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи,  спільно із фахівцями місцевого підрозділу ДСНС, Сарненського районного відділу поліції, та старостами округів, в липні поточного року продовжуються обстеження об’єктів різних форм власності, населених пунктів громади, щодо виявлення та усунення порушень вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки.

Так, 13 липня провели обстеження населених пунктів Кричильського та Городецького старостинських округів. Під час обстежень об’єктів освіти, культури, охорони здоров’я, торгівлі та місцевих пожежних команд, продовжився збір та систематизація проблемних питань для доповіді міському голові, з метою врахування та планування заходів  у сфері пожежної та техногенної безпеки, на території громади.

Керівникам та відповідальним особам об’єктів надавалися рекомендації та консультації, щодо  швидкого усунення виявлених порушень, приведення об’єктів в належний протипожежний стан. 

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024