Голова Сарненської райдержадміністрації промоніторив роботу митників

27 Травня 2021, 15:31
Керівництво Сарненської РДА з роочим візитом у Висоцькій тергромаді 1323
Керівництво Сарненської РДА з роочим візитом у Висоцькій тергромаді

Голова Сарненської райдержадміністрації Олександр Кохан 25 травня здійснив робочий візит до Висоцької територіальної громади

У ході робочої поїздки очільник району відвідав контрольно-пропускний пункт у села Городище, з роботою якого присутніх ознайомив начальник відділу прикордонної служби Олег Луцишин. Про це інформують в пресслужбі Сарненської РДА.

Олег Луцишин зазначив, що окрім радіологічного, митного та прикордонного контролю, пункт пропуску «Городище» може здійснювати санітарний, фітосанітарний, ветеринарний, екологічний контроль та контроль Служби міжнародних автомобільних перевезень.

Також перебуваючи на території Висоцької громади Олександр Кохан  оглянув насосну станцію «Висоцьк», робота якої захищає прилеглі населені пункти від підтоплень. Начальник Північного міжрайонного управління водного господарства Віктор Мельникович ознайомив детальніше з проблемами роботи станції, причинами підйому води та поділився планами по вирішенню цих питань. До слова, дану підстанцію почали ремонтувати з 22 квітня поточного року.

Наступним етапом поїздки голови РДА став огляд ДП «Висоцьке лісове господарство», де директор Віталій Торчило ознайомив з матеріально-технічною базою та готовністю підприємства до пожежо-небезпечного періоду.

Загальна площа господарства становить 36131,5 га, до складу якого входить 6 лісництв та Удрицький нижній склад. ДП «Висоцьке лісове господарство» є одним з найбільших платників податків на території Висоцької територіальної громади.

Також у рамках робочого візиту керівник району  спільно з заступником голови райдержадміністрації Любов Мацигон оглянули об’єкти комунальної інфраструктури Висоцької громади. Зокрема:

  • Висоцьку ЗОШ І-ІІІ ст.;
  • КНП «Висоцький ЦПМСД»;
  • центр надання адміністративних послуг;
  • поліцейську станцію;
  • дороги комунальної власності, що потребують ремонту.

 

За результатами огляду зазначених об’єктів голова райдержадміністрації спільно з заступником та Висоцьким сільським головою Аліком Новіком обговорили основні проблемні питання, які виникають у роботі та шляхи їх вирішення.

«Варто зазначити, що з метою налагодження співпраці з територіальними громадами району та координації дій у забезпеченні надання всіх державних послуг населенню планую найближчим часом відвідати всі територіальні громади новоутвореного Сарненського району», — наголосив голова РДА Олександр Кохан.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024