У Городці відсвяткували День села. ФОТО

23 Травня 2021, 14:01
2272

День села відзначили у Городці.

22 травня у селі Городець Сарненської міської територіальної громади традиційно святкують день села та відзначають Престольне свято. Про це інформують в пресслужбі Сарненської міської ради.

На свято завітали керуючий справами виконавчого комітету Сарненської міської ради Вячеслав Шимко та начальник управління культури, туризму, молоді та спорту Едуард Раковець.

Нагородили призами переможців різних номінацій онлайн-конкурсу «Городець у вишиванці», який провели напередодні свята, а також кращого рибалку. Ще нагороди вручили за результатами онлайн-конкурсів, які проводили представники «Палацу культури». Також, подарунки отримали капітани команд – учасниць спортивних змагань із футболу та волейболу.

Грамоту Сарненської міської ради керуючий справами та начальник управління культури, туризму, молоді та спорту вручили керівниці вокального ансамблю «Журавка» будинку культури села Городець Наталії Кривко за вагомий вклад у популяризацію української пісні, збереження традицій українського народу, високу професійну майстерність та з нагоди 20-річчя від дня заснування колективу.

Суттєво допомогли організувати Престольне свято в селі Городець працівники комунального закладу «Палац культури» Сарненської міської ради. Також, прикрасили свято самобутніми виступами аматорські колективи села.

Читайте також: У Сарненському районі всі громади створили служби у справах дітей








 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024