Вакансія: шукають керівника «Палацу культури» у Сарнах

08 Травня 2021, 12:25
2062

Управління культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради оголосили конкурс на заміщення посади директора комунального закладу «Палац культури».

Про це інформують в пресслужбі Сарненської міської ради.

Чекають на кандидатів з повною вищою освітою відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст), зі стажем роботи у сфері культури не менше трьох років, володінням державною мовою, здатністю за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Заяви про участь у конкурсі приймаються з 29 квітня протягом 30 днів за адресою: вулиця Широка, 31, м. Сарни, Рівненська обл. (праве крило, четвертий поверх). 

До заяви необхідно подати такі документи: 

  • автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • копія документа, що посвідчує особу; 
  • копії документів про вищу освіту; 
  • два рекомендаційні листи довільної форми; 
  • мотиваційний лист довільної форми. 

Зазначені документи можуть бути надіслані на електронну адресу [email protected]. Кандидати, які будуть допущені за рішенням конкурсної комісії до співбесіди, повинні презентувати проєкти програми розвитку закладу на один і п’ять років на 2 засіданні конкурсної комісії (співбесіді).

Формування конкурсної комісії проводитиметься з 30 квітня по 21 травня. Засідання конкурсної комісії відбудуться 8 та 11 червня.

Додаткова інформація за телефонами: 3-51-54, 0955648748.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024