Голоси за виступ Галини Куришко на Atlas Weekend – зникли

24 Квітня 2021, 18:03
992

Учасниця з Сарн «Голосу країни» Галина Куришко заявила, що зникли голоси за її виступ на Atlas Weekend.

Лише двоє учасників шоу матимуть можливість виступити на Atlas Weekend вже цього літа. Один – офіційний переможець проекту, другий – переможець альтернативного голосування на сайті. І саме з цим голосуванням виникла незрозуміла ситуація. Про це інформує ЧаРівне.інфо.

Галина Куришко розповіла журналістам, що попри чесну боротьбу за участь у фестивалі, її голоси незрозумілим чином перерахували.  

«Буквально сьогодні в мене була величезна перевага - більше 3 тисяч голосів. Вони були чесно зроблені. Мене підтримували рідні, близькі, друзі та підписники. Понад 300 перепостів було з моєї сторінки у фейсбуці. Мені зі словами підтримки писали безліч людей у приватні повідомлення, які лишили голоси. Я дуже хотіла, щоб українська пісня у сучасному аранжуванні зазвучала на такому фестивалі. І все робила для цього. Після обіду я побачила, що в мене лише 165 голосів. Не знаю, чому так сталось. Організатори пояснили, що то були нечесні голоси, боти. Але я впевнена, що все було чесно. Голосували мої знайомі, запрошували до голосування своїх знайомих. Тепер їх можливість проголосувати знову - заблокована. Навіщо робити взагалі тоді голосування, якщо наперед вирішили, хто має виступити?» –  – прокоментувала ситуацію Галина Куришко.

Результати голосування буде оголошено у фіналі Голосу Країни в прямому ефірі на 1+1. Голосування триватиме до 21:00 25 квітня. Віддати голос за улюбленого артиста можна лише один раз. 

Наразі у співачки з Сарн майже 500 голосів. Підтримати Галину Куришко можна за посиланням: https://atlasweekend.com/golos. 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024