«Шкодую, що не заспівала бабусину пісню»: Галина Куришко прокоментувала вихід з «Голосу країни» ВІДЕО

19 Квітня 2021, 19:51
5254

Співачка з Сарн Галина Куришко з команди Олега Винника заспівала з Євгенією Власовою, яка вперше за 10 років виступила на великій сцені. Вони виконали пісню «Я живая река».

Далі виконавиця з Сарн разом із колегою по команді Сергієм Нейчевим заспівали разом із тренером Олегом Винником пісню «Біла голубка». 

Після виступів Олег Винник віддав 51% зі ста Галині Куришко. Ще 40% учасниця отримала від глядачів. Цих голосів виявилось недостатньо для продовження участі в шоу. Тож берегиня фольклору залишила шоу за крок до великого фіналу.

«Якось ще не можу сприйняти той факт, що ця чудова історія на Голос країни (Voice of the Country) закінчилась...Про одне шкодую, що не вдалося заспівати ту пісню, яку передала в спадок бабуся. Слова, слова на кожному інтерв'ю про те, що хочу заспівати й показати красу народної автентики, а ось це потім не сталося, на жаль. Це урок на майбутнє... Більше наполегливості і відстоювання своєї позиції. Я безмежно щаслива, що мала змогу навчатися у Великого артиста Олег Винник. Ціную Вашу підтримку на проєкті. Дякую «Голос країни» за досвід і найкращі емоції», – поділилася переживаннями Галина Куришко. 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024