Перших новобранців від Сарненщини відправили до війська

07 Квітня 2021, 11:01
2938

Відбулася чергова урочиста відправка призовників Сарненщини до лав Збройних Сил України.

5 квітня у Сарненському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки урочисто провели 14 юнаків до лав Збройних Сил України. Про це повідомили в пресслужбі Сарненської райдержадміністрації.

Зі словами вітання і найкращими побажаннями до призовників та присутніх звернувся голова районної держадміністрації Олександр Кохан, який зазначив, що найвища честь, покликання й обов’язок кожного чоловіка захищати свою землю. Саме в армії гартується дух нації, і ці юнаки, які проявили бажання служити в армії, є гордістю Сарненщини.

З напутніми словами до хлопців звернувся військовий комісар Микола Охман, який побажав юнакам легкої та щасливої служби, успіхів в оволодінні військовою справою. Також у заході взяв участь отець Віталій, який провів спільну молитву та побажав призовникам, щоб у щоденному армійському житті їх оберігала материнська молитва.

На звершення урочистостей присутні побажали нашим майбутнім захисникам здоров'я та успіхів, щоб щира любов до України, славетні бойові подвиги українців всіх поколінь, народна повага надихали їх на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові.

Читайте також: Потенціал «другої армії». Як в Україні працює і реформується військовий резерв

Резервісти: Зеленський неодноразово зможе без мобілізації призивати тих, хто вже відслужив

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024