«Сарни-Арена» прийняла фінальні змагання Чемпіонату області з футзалу

06 Квітня 2021, 12:21
874

У спорткомплексі «Сарни-Арена» відбулися фінальні змагання Чемпіонату Рівненської області з футзалу «Я – патріот» Дитячо-юнацької футбольно-футзальної ліги Рівненської області серед гравців до 11 років (U11).

У фіналі змагалося шість колективів, які подолали відбіркові змагання. Про це повідомляють на сайті Рівненської обласної асоціації футболу.

У підсумку призери розподілилися так:

  • І місце – ДЮСШ «Верес-2010»
  • ІІ місце –  ДЮСШ Гоща
  • ІІІ місце –  ЦДЮТ Клевань

Читайте також: Поворознюк і гравці «Вереса» підтримали юного футболіста з травмою

Найкращим гравцем став Денис Роман (ДЮСШ Гоща). Крім цього з нагоди дня народження дипломи та цінні призи отримали тренери Юрій Кубишкін та Микола Скляр.

Нагородження провели Народний депутат України Сергій Євтушок, голова Сарненської територіальної громади Руслан Серпенінов, голова РОАФ Олексій Хахльов, заступник голови РОАФ Андрій Біланчуком, голова Асоціації футзалу Рівненської області Денис Пашкевич та спеціаліст з дитячого футболу РОАФ Віктор Радовенчик.

«Ці змагання відбулися завдяки Рівненській обласній асоціації футболу, Асоціація футзалу Рівненської області, титульному спонсору ПрАТ «Єврошпон-Смига», а також підписаному Меморандуму з об’єднаними територіальними громадами Рівненщини. 2021 рік - це рік дитячо-юнацького футболу в Рівненській області. Основний акцент буде спрямовано на створення найкращих умов для нашого молодого покоління», – поділився міркуваннями голова Рівненської обласної асоціації футболу Олексій Хахльов.

Попереду також аналогічні фінали у ще трьох вікових групах - U9, U13 та U15, які відбудуться у Березному та Сарнах.

 

Читайте також:

Через рік на Рівненщині визначили переможців Меморіалу Шморгуна

Футболістка з Дубровиччини отримала посвідчення Майстра спорту України

Чемпіонський камбек «Кунева», несподіваний тріумф Здовбиці: підсумки мініфутбольної першості Острожчини

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024