У Сарнах поприбирають зони відпочинку та стихійні сміттєзвалища

03 Квітня 2021, 10:11
1359

У Сарнах проходить акція «За чисте довкілля».

Розпорядження про цю щорічну акцію та проведення 16 квітня дня благоустрою підписав міський голова Руслан Серпенінов. Про це інформують в пресслужбі Сарненської місьокї ради.

Отож, з 29 березня по 30 квітня в Сарненській територіальній громаді прибиратимуть та озеленюватимуть території, відновлюватимуть належний естетичний вигляд зелених зон, парків та інших об’єктів масового перебування та відпочинку громадян.

У ході місячника керівники підприємств, установ, представники громадських і політичних організацій, а також старости на старостинських округах організують роботу та візьмуть безпосередню участь у залісненні територій у межах прибережних захисних смуг, схилів та ярів, очищенні від сміття зон відпочинку та ліквідують несанкціоновані стихійні звалища відходів. А ще подбають про благоустрій кладовищ, упорядкують братські могили та місця почесних поховань. 

Натомість представники громади, учнівська та студентська молодь будуть залучені до висадження молодих дерев, кущів, квітів на території парків, скверів та алей, у межах смуг вулиць і доріг. Упродовж місячника також упорядкують двори багатоквартирних і приватних будинків, території підприємств, установ, організацій і прилеглі до них місця загального користування.

Читайте також: За паркування дозволили платити в терміналах і банкоматах



 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024