Від ускладнень коронавірусної пневмонії помер житель Сарн

25 Березня 2021, 22:24
4473

В Сарненський центральній районній лікарні щодня збільшується кількість хворих на COVID-19.

24 березня один чоловік помер від ускладнень, викликаних коронавірусом. Про це  повідомив головний медик лікарні Василь Іванюк:

«Ситуація контрольована, хоча ковідних хворих з кожним днем збільшується…. Реанімація: п‘ять хворих, всі важкі за станом здоров‘я, киснезалежних п‘ять. Двоє хворих на неінвазивній ШВЛ. Поступлень за добу не було. Одного пацієнта перевели в обсервацію. Виписки не було. Маємо втрати, помер житель Сарн, шістдесят два роки. Смерть наступила від ускладнень коронавірусної пневмонії….», – повідомив Іванюк.

В інфекційному відділенні – 24 ковідних хворих. За совами медика, поступив один хворий, житель села Немовичі. Трьох хворих перевели з обсервації. Виписки не було. Киснезалежних вісім хворих. З температурою сім.

На обсервації  – 45 хворих, з них 33 ковідних. Поступили сім хворих, це жителі Сарн (2), сіл Люхча, Стрільськ, Довге, Чудель та Немовичі. П‘ятнадцять з температурою, п‘ять киснезалежних. Трьох хворих перевели в інфекцію та одного в травматологію. В пологовому та дитячому відділеннях хворі не лікуються.

Отже, в Сарненській лікарні перебуває 74 хворих, з них 62 ковідних. Кисне залежних вісімнадцять.

Читайте також: На Сарненщині підтвердили 101 новий випадок інфікування коронавірусом

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024