Евакуювали мешканців: у Сарнах горіла багатоповерхівка. ВІДЕО

15 Березня 2021, 10:16
2238

На Рівненщині рятувальники приборкували пожежу у багатоквартирному житловому будинку в місті Сарни по вулиці Грушевського.

Про це повідомляють в пресслужбі рятувальників Рівненщини. 

На місце виклику направили три чергових відділення вогнеборців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста. Прибувши за вказаною адресою рятувальники провели розвідку та встановили, що осередок пожежі знаходиться у квартирі на третьому поверсі п'ятиповерхового цегляного житлового будинку на два під’їзди.

Через пожежу у під’їзді та на верхніх поверхах утворилося сильне задимлення. Існувала загроза для життя та здоров’я мешканців. Тому два відділення вогнеборців в апаратах захисту органів дихання та зору розпочали евакуацію людей з одночасним гасінням.

На свіже повітря за допомогою саморятівників (рятувальних капюшонів) вивели із задимленого середовища чотирьох людей, ще 12 мешканців евакуйовали на свіже повітря.

В квартирі горіли речі домашнього вжитку. Пожежі швидко ліквідували. Жертв та постраждалих немає. Помешкання вдалося врятувати.

Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі три м.кв. у квартирі. Причина та збитки від пожежі встановлюється.

Читайте також: Виявили порушення: на Рівненщині перевіряли ринки, школи та заклади харчування


 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024