Микола Кухаревич забив за «Рух» переможний гол

28 Лютого 2021, 09:12
679

У 16 турі УПЛ «Колос» приймав ФК «Рух». І цей матч можна назвати найдраматичнішою грою туру.

Обидві команди догравали матч удесятьох, утім «Рух» вирвав перемогу завдяки молодому форварду, уродженцю Рівненщини Миколі Кухаревичу.

Рахунок в матчі був відкритий автоголом. На 35-й хвилині поєдинку після передачі з кутового два гравці «Колоса» зіштовхнулися й закрили кулю від воротаря Романа Мисака. Кіпер спробував винести м’яч кулаками, але зрізав у власні ворота.

Уже на 48 хв. хвилині Данило Кондраков добив м'яч у сітку воріт після метушні у штрафному й зробив 1:1.

На останніх хвилинах матчу на полі лишилося по 10 гравців. Спочатку другу жовту отримав і залишив команду в меншості півзахисник «Руху» Мар’ян Мисик. Арбітр призначив одинадцятиметровий удар, але Віталій Гавриш не зміг переграти кіпера. Фантастичний сейв зберіг шанси «Колоса» на очки.

Але вже наступної хвилини, отримавши дві жовтих картки впродовж п'яти хвилин, Денис Костишин зрівняв кількість польових гравців.

Перемогу для гостей вирвав Микола Кухаревич, який вийшов на поле на 64 хв, замінивши Даниїла Кондраков. Форвард, якого з осені активно «сватали» в «Андерлехт» розкішним дальнім пострілом на 90+6 хв. приніс «Руху» перемогу.

Таким чином, «Рух» набрав 13 очок після 16 турів і піднявся на 11 місце в турнірній таблиці УПЛ, а у «Колоса» 22 бали і сьомий рядок.

Можна сказати, що матчі 16 туру були досить вдалими для футболістів, уродженців Рівненщини, адже за «Десну» в матчі проти «Інгульця» відзначився Андрій Тотовицький зі Сарненщини – завершальний рахунок матчу 3:0, чернігівська команда піднялася на 3 місце.



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024