Пес оселився на даху крамниці в Сарнах. ВІДЕО

25 Лютого 2021, 09:41
Пес, що оселився на даху магазину 1805
Пес, що оселився на даху магазину

Пес-Карлсон оселився на даху крамниці в Сарнах, а перехожі постійно намагаються його звідти «врятувати».

Рятувальники вже неодноразово отримували виклики щодо цього собаки. У Сарнах люди постійно дзвонять надзвичайникам і просять урятувати пса, який опинився на даху магазина. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Містяни хвилюються, що він голодний, мерзне і не може спуститися на землю. Та щойно пса рятують, як він біжить туди знову. Він поглядає з даху, махає хвостом і вже став місцевою зіркою для усіх, хто працює поруч з автовокзалом у Сарнах. 

Чимало місцевих дерлися на дах, щоб врятувати собаку. Люди хвилюються, що він там мерзне, голодує, а сам злізти не може. Небайдужі навіть кликали на поміч рятувальників.

«Нам надходило дуже багато викликів стосовно цього випадку, і ми туди дійсно виїжджали, дивилися, одного разу цього собаку ми знімали», – розповідає заступник керівника сарненської пожежно-рятувальної частини Вадим Кузака.

Та щойно надзвичайники поверталися в частину, як знову лунав дзвінок з проханням врятувати пса з даху.

«Сусіди» пса вже прозвали його чотирилапим Карлсоном, бо ж він просто живе на даху. «Він туди щодня вибігає, щодня ходять його знімати звідти», – розповідає продавчиня сусіднього кіоску.

«Карлсон» сам собі вподобав місце над магазином, де працює Надія. Там він не один, а в компанії. «Іще котик живе з ним», – каже жінка. 

Читайте також: Українці зможуть поскаржитися на забруднення повітря через екологічний чат-бот

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024