Іменини на районі: ювіляра з Сарн привітали з 100-річчям. ФОТО

22 Лютого 2021, 19:41
2354

Літа повернули у другу сотню.

Житель міста Сарни Михайло Козлюк відзначив поважний 100-річний ювілей. Про це інформують в пресслужбі Сарненської міської ради.

Перший заступник Сарненського міського голови Іван Назарець привітав ювіляра зі славетною датою, вручив йому вітальну листівку, квіти та сертифікат на грошову виплату від міської ради в розмірі 1000 гривень. А ще переказав вітання від очільника громади Руслана Серпенінова, побажав імениннику здоров'я, відмінного самопочуття та родинного тепла. 

Михайло Трохимович – учасник  бойових дій періоду другої світової війни. Його заслуги в боротьбі з нацизмом були високо оцінені державою, про що свідчать численні нагороди на орденській колодці святкового піджака. 

Запорукою довголіття Михайло Козлюк вважає активну життєву позицію та здоровий спосіб життя. Народився в часи голодомору. Згадує тяжке дитинство в селі Гориньград-перший Рівненського району. Коли  було 7 років –  помер батько, а на маминих руках залишилися ще шестеро дітей, круглих сиріт від рідної сестри, яка трагічно загинула. Затим було лихоліття війни з фронтовими випробуваннями, пораненням і контузією. Після війни працював на спиртовому заводі. 

Михайло Козлюк переїхав у Сарни понад 30 років тому. Має сина, доньку й онуків, з якими не спілкується. Декілька разів був одружений. Тепер живе один у скромній однокімнатній квартирі. Сам собі готує. Щоденно намагається вийти з дому, аби пройтися. Не один раз за століття зранене серце не втратило здатності щиро радіти життю. Довгожитель від душі бажає бачити рідну державу та людей у ній безнапасними та щасливими. 

Привітали ювіляра також представники Сарненської районної спілки ветеранів і КЗ «Центр надання соціальних послуг». До речі, згідно із Програмою проведення культурно-масових заходів, відзначення знаменних і пам’ятних дат, затвердженої рішенням міськради, відзначаються довгожителі міста, яким виповнилось 90, 95 і 100 років.

Читайте також: На Сарненщині діти отримали світловідбиваючі браслети





 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024