Кубок пам’яті з волейболу: сарненський «Афганець» переміг

16 Лютого 2021, 09:13
1364

В «Сарни Арена» зустрілись у волейбольному турнірі «Кубок пам'яті» ветерани афганської війни.

Традиційні змагання присвячені вшануванню учасників бойових дій на території інших держав і 32-й річниці виводу військ з Афганістану. Турнір відбувся 13 лютого.  Про це інформують в пресслужбі Сарненської міської ради.

На початку турніру хвилиною мовчання вшанували пам’ять про 11 юнаків, яких втратила Сарненщина в афганській війні, усіх воїнів, які загинули на територіях інших держав, виконуючи свій громадянський обов‘язок.

У змаганнях взяли участь шість команд. У першій підгрупі перемогу виборов «Афганець» з Рокитного, у другій сильнішим став «Афганець»із Сарн. Головний трофей турніру цього разу дістався сарненцям з рахунком 2:1. За третє місце змагалися волейболісти міської ради та викладачі Сарненського педколеджу. У цій парі тріумфувала команда «Олімп» 2:0.

Кращим захисником турніру визнали Ігоря Заболотного («Олімп»), пасуючою Оксану Леончук («Педколедж»), нападаючим Костянтина Малаша («Афганець» Сарни), гравцем Івана Боюку («Афганець» Рокитне).

Очільник Сарненської громади нагородив переможців і призерів грамотами та кубками, подякував за участь у цьогорічному турнірі та запросив на наступний.











 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024