У Тернополі уродженець Сарн з гвинтівки підстрелив двох малолітніх дітей. ВІДЕО

05 Лютого 2021, 22:08
6452

У Тернополі підозрюваного в обстрілі дітей взяли під варту в залі суду.

Уродженця Сарн, який мешкає в Тернополі, поранив із гвинтівки двох школярів, взято під варту у залі суду. Про це передає кореспондент Укрінформу.

«Вибачаюся перед батьками та дітьми… Зробив це з необережності… Щиро каюся. Усі збитки буду компенсовувати, переховуватися не мав наміру», – пояснив свій вчинок підозрюваний у злочині житель Тернополя Валерій Устинов, який у залі суду визнав свою вину.

За словами адвоката, Устинов здійснив постріл з необережності, не перевіривши, чи є у гвинтівці патрони. Суд підтримав вимогу прокуратури у триманні підозрюваного під вартою без можливості внесення застави. За рішенням суду підозрюваного взяли під варту на 60 днів безпосередньо у залі судових засідань.

Нагадаємо, 21 січня до поліції надійшло повідомлення про постріл біля однієї зі шкіл Тернополя, внаслідок якого постраждав 11-річний Максим Капустяник. У тілі хлопчика медики виявили понад 40 дробинок. Деякі з них пошкодили внутрішні органи хлопчика.

Пізніше стало відомо про ще одного постраждалого – 8-річного хлопчика, який також катався на санках. У нього в щоці також було виявлено дріб, яким вистрелили з гладко ствольної рушниці. Правоохоронці вирахували, з якого вікна здійснено постіл та встановили власника квартири. Під час обшуку в чоловіка виявили гладко ствольну рушницю.

Для подальшого лікування Максима довелося перевезти до столичної лікарні. Медики діагностували у хлопчика множинні поранення по всьому тілу. Під час операції з ран дитини медики вилучили понад 30 сторонніх тіл, схожих на дробини, які травмували і внутрішні органи.

Відео з сайту https://ternopil.te.ua/

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024