В лісі на Дубровиччині знайшли мотопомпу

16 Грудня 2020, 11:10
1993

На Рівненщині поліцейські вилучили понад кілограм бурштину та мотопомпу.

Під час профілактичних відпрацювань у лісовому масиві Дубровиччини поліцейські виявили мотопомпу із знаряддям для незаконного промислу, а під час санкціонованого обшуку автомобіля – «сонячне» каміння. Про це інформують в пресслужбі поліції Рівненщини.

14 грудня, під час спільного рейду поліцейський офіцер Миляцької об’єднаної територіальної громади та працівники лісової охорони на території Рівненського природного заповідника неподалік села Переброди виявили  мотопомпу заводського виробництва та пожежний рукав.  

А вже сьогодні, 15 грудня, слідчі Рокитнівського відділення поліції у рамках кримінального провадження, на підставі ухвали суду провели санкціонований обшук у вилученому 12 грудня автомобілі «Mercedes-Benz» 31-річного жителя Дубровиці. У багажному відділенні транспортного засобу поліцейські виявили у пакеті один кілограм 50 грамів каміння бурштину-сирцю. 

Вилучене відправлене на експертизу, за результатами якої буде прийняте відповідне процесуальне рішення. Під час досудового розслідування слідчі також встановлюватимуть походження та шляхи збуту бурштину-сирцю.

До щоденних рейдів залучаються поліцейські, нацгвардійці та працівники оперативного штабу.

 Читайте також: Жителя села Кухче «взяли» з бурштином

На Володимиреччині полісмени знайшли халабуду старателів




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024