Пішов із життя чиновник, який 34 роки керував сільрадою на Рокитнівщині

09 Грудня 2020, 14:53
Петро Гончар 2822
Петро Гончар

На Рівненщині помер сільський голова, який 34 роки керував сільською радою.

9 грудня на Рівненщині помер сільський голова села Рокитне Рокитнівського району Петро Гончар. Про це у соцмережах повідомляють місцеві мешканці.

Петро Гончар усе своє життя присвятив селу Рокитне. А більшу його частину – цілій Рокитнівській сільській громаді, до якої входять чотири населені пункти і проживає понад шість тисяч шістсот чоловік. 

У квітні 1982 році, коли йому було лише 27, Петра Гончара під час позачергової сесії обрали головою Рокитнівської сільської ради. У червні того ж року пройшли вибори, за результатами яких, він залишився на своєму місці. Через п’ять років обійняв посаду заступника голови райвиконкому. А ще через два Петра Гончара призначили лісничим Рокитнівського лісництва. Трохи більше ніж через рік, у 1991, його знову обрали сільським головою. Упродовж усіх наступних виборів місцеве населення незмінно віддавало йому свої голоси. Петро Михайлович служив своїй громаді 34 чотири роки (29 із яких безперервно).

До слова, Петро Гончар нагороджений медаллю «За розвиток місцевого самоврядування в Україні». А ще він отримав велику кількість грамот різного рівня за свою діяльність, серед яких і грамота Верховної ради. Вагомий внесок Петро Михайлович зробив також у розбудову храмів, за що має високі духовні нагороди.

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50